Polițista de la Rutieră care a primit mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv la 3 ani cu suspendare

Polițista de la Brigada Rutieră a Capitalei care a luat mită alături de un coleg, de la Lidia Buble a fost condamnată definitiv.

Trei ani cu suspendare i-a dat Curtea de Apel pentru că în pandemie a acceptat șpagă de la artista pe care agenta și colegul ei o opriseră în trafic. Polițista a mers atunci cu Lidia Buble acasă și la bancomat, ca să scoată banii, potrivit Știrileprotv. Totodată, aceeași condamnare a primit-o și colegul acesteia, într-un proces separat.

Judecătorii au mai hotărât că șpagă primită atunci, respectiv cei 900 de lei, să fie confiscată.

Lidia Buble a fost condamnată definitiv, în 2023, la un an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.

Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani. (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul loc. Bucureşti-Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile”, este decizia luată de instanța de fond.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *