Polițiștii rutieri craioveni nu știau pentru ce să-l amendeze mai întâi: Șofer care a „masacrat” Codul Rutier

Un bărbat de 45 de ani, din Craiova, județul Dolj, a fost depistat beat la volanul unei mașini neînmatriculate. Polițiștii au simțit că emană halenă alcoolică, însă individul a refuzat testarea și recoltarea probelor biologice, așa că a fost reținut.

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, acuzat ce punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, în noaptea de 24 spre 25 mai a.c., bărbatul a fost depistat pe strada Brestei, la intersecția cu strada Fermierului, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Întrucât emana halenă alcoolică, i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, pe care a refuzat-o, fiind condus la o unitate medicală unde a refuzat prelevarea de mostre biologice”, transmite, duminică, Poliția Dolj.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *