Vânzătoare din București şi-a înscenat propriul jaf, spunând polițiștilor că un bărbat mascat i-a furat aproape 5.000 de lei

O femeie a sunat la 112 şi a reclamat că un bărbat cu faţa acoperită, prin acte de violență, ar fi furat din firma la care lucra 4.700 de lei. Polițiștii au descoperit că a fost un jaf înscenat și a reținut patru persoane, inclusiv femeia care a sunat la poliție.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, aspectele sesizate nu coincid cu realitatea faptelor petrecute. La data de 13 octombrie 2023, în baza unei înțelegeri prealabile între femeia de 29 de ani și alte două femei, ar fi stabilit să sustragă încasările societății la care prima dintre acestea era angajată. Astfel, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, aceasta ar fi scos din spațiul de depozitare, 4.700 de lei, pe care îi avea în gestiune, așezându-i la vedere, astfel încât femeia de 27 de ani, să-i poată sustrage, în contextul simulării comiterii unei tâlhării, prin folosirea unui spray iritant lacrimogen”, potrivit comunicatului.

Acestea ar fi fost ajutate de un bărbat de 27 de ani și de o femeie de 19 ani, care le-ar fi acordat sprijin, transportând persoanele bănuite cu mașina.

Cei patru bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală”, conform polițiștilor bucureșteni.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *