Accident incredibil în Vâlcea: Biciclist lovit de o mașină, a zburat prin aer și a fost lovit iar de o autoutilitară

Un bicilist de 61 de ani a fost lovit, luni dimineața, de o mașină, pe DN 64, în județul Vâlcea. În urma impactului, acesta a fost proiectat pe sensul opus, unde a fost acroșat de o autoutilitară. Bărbatul a fost transportat la spital.

Din primele verificări făcute de polițiștii din cadrul IPJ Vâlcea s-a stabilit că un biciclist de 61 de ani, din orașul Băbeni, în timp ce se deplasa pe DN 64, la km 105 + 850 metri, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de un bărbat, de 59 de ani, din orașul Băbeni.

Biciclistul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde ar fi fost lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat de 29 de ani, din orașul Băile Olănești. În urma impactului, biciclistul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *